Even voorstellen, onze sponsor Peter Zijlstra

Op bezoek bij Peter Zijlstra van Trabiss International uit Anna Paulowna.

“Sinds 2018 heb ik mij voor drie jaar verbonden aan Stichting Make over Mansion als sponsor. Deze Stichting vind ik een mooi initiatief, om kinderen die in een vervelende situatie leven door ziekte een hart onder de riem te steken. Ik heb ervoor gekozen om elke drie jaar een ander goed doel te ondersteunen, zodat ik met mijn bedrijf meerdere van deze doelen kan helpen om hun ideeën uit te dragen. Via de Soroptimisten Wieringerland ben ik terecht gekomen op de website van Stichting Make over Mansion en het idee sprak me erg aan. Fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen.”

trabiss-make-over-mansion

Ons bezoek was heel leuk, met een warm ontvangst van de zoete inval die al aanwezig was hebben we een fijn gesprek gehad. Ook een uitleg over wat Trabiss voor bedrijf is en wat een eindeloze mogelijkheden er zijn voor de producten die hij zelf ontwikkelt en onder andere produceert. Wat een passie heeft deze man voor zijn bedrijf en de maatschappij.

We zijn heel dankbaar met deze sponsoring, het helpt ons zeker weer een stuk de goede kant op.