Voor wie

Stichting Make over Mansion zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die door ziekte langdurig aan huis gebonden zijn. We hebben bewust gekozen voor de ondergrens van vier jaar, omdat we dan kinderen kunnen helpen die zelf al echt duidelijk kunnen aangeven hoe hun droomkamer eruit zou zien.

Op dit ogenblik zijn we alleen werkzaam in de kop van Noord-Holland, regio Den Helder, Alkmaar, Hoorn. Het is evengoed mogelijk om een droompaleisje aan te vragen maar wij zijn afhankelijk van het moment dat wij in die regio aan de slag kunnen!

Ouders, familie, vrienden, maar ook maatschappelijk werkers vanuit het ziekenhuis en thuiszorgorganisaties kunnen een kind aanmelden. Als stichting gaan we vervolgens met de verzorger/begeleider van het kind bespreken wat de mogelijkheden zijn: een complete metamorfose, een mooie muurschildering of een fotolijst gevuld met fijne herinneringen.

KamerMooigemaakt