Super sponsors voor Féline

De eerste Make over van 2017 en nu alweer mooie sponsors. De Houten Meubel Outlet heeft ons alweer enorm geholpen met een mooie dressoirkast om aan te passen voor de Make over waarvoor dank! Via Elja Dekker, ook zeer betrokken bij de Stichting ben ik in contact gekomen met André Altena, van Glitterverf waarvan je hier een filmje kunt zien via Youtube.

We gaan weer knallen!Vanaf morgen dagelijkse updates met foto’s en filmjes, kijk je mee?

 

 


Samenloop voor Hoop

Samenloop-voor-Hoop1

In 2016 is de Samenloop voor Hoop ook weer actief. Dit keer ook in onze eigen gemeente Hollands Kroon. Stichting Make over Mansion wil ook graag meelopen met deze 24 uurs estafette om de KWF kankerbestrijding te helpen. Fijne bijkomstigheid is de naamsbekendheid van onze stichting te vergroten.

Wat ik van Samenloop voor Hoop ken, is het grote gevoel van saamhorigheid. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft of heeft gehad met kanker.

Persoonlijk heb ik nogal wat met kinderen te maken die ziek zijn, niet altijd kanker, maar wel met ziekten waarbij onderzoek uitermate belangrijk is. Als er dan een mogelijkheid is om zo dichtbij te kunnen delen en steunen met alle andere mensen uit onze gemeente, doen we daar graag aan mee.

 


Sponsor je Lucas en Michael ook?

12079800_505603202946207_8518457156346905266_o

Lucas Schuiten gaat samen met zijn broer Michael zich laten sponsoren tijdens de vier avonden van de avondvierdaagse! Lucas heeft dit bedacht om geld in te kunnen zamelen voor Stichting Make over Mansion. Uiteraard wensen wij hen heel veel succes, het is een pittige uitdaging voor dit mannetje! Ontzettend bedankt voor je goede idee Lucas, we komen je misschien zelfs wel even aanmoedigen.

Sponsor je mee?


Nieuwe week, nieuwe plannen voor een Make over

Het grote plannen is weer begonnen, diverse bedrijven aangeschreven voor bed, kast, en al wat gereserveerd staan bij een andere winkel. Verder begint het plaatje in mijn hoofd weer samen te vallen en een geheel te worden.

Heerlijk, een ultieme meisjesdroom mogen realiseren smile-emoticon

Straks met Samantha vast even de planning doorspreken met paps en mams van Lisanne.

Binnenkort tijd over voor levensgroot kleuren op nummer? Vanuit de werkplaats van Koelman Klusbedrijf in Anna Paulowna gaan we weer lekker aan de slag! Meld je aan via ons contactformulier op de website, dan heb ik meteen alle gegevens om je te benaderen.

http://www.stichtingmakeovermansion.nl/contact/

Fijne dag!Lieve Lucas

Lucas is een leuk jochie van tien met drie broers. Via Post voor Kanjers zijn wij bij hem terecht gekomen en daar zijn we erg blij om, want Lucas zorgde voor een nieuwe uitdaging. Kijk op de Make over Pagina voor het hele verhaal rondom zijn droomslaapkamer!

Zijn moeder Christa heeft geregeld dat 1 november Make over Mansion op de radio komt bij de Lokale Omroep Stichting. Samen met Lucas en zijn `verkering` Samantha gaan we ons verhaal vertellen.

Samantha heeft zich aangemeld als ambassadeur, binnenkort in gesprek over wat er binnen haar mogelijkheden ligt en wat wij zoeken als Stichting. Spannend!

12079800_505603202946207_8518457156346905266_o

 


Stichting Make over Mansion gaat LOS in Den Helder!

Doordat de moeder van Lucas, Christa, gebruik heeft gemaakt van haar goede connecties mag Stichting Make over Mansion komen praten over ons doel van de stichting, Lucas mag vertellen over zijn droomslaapkamer en Samantha kan haar ervaring als vrijwilliger met alle luisteraars delen. Best wel weer een dingetje, maar ach, als je een keer op tv bent geweest :-)

loslogo