Luuk

Door een anonieme tipgever werden wij op het spoor gezet van Luuk uit ’t Veld. Luuk is geboren met een waterhoofd en een open ruggetje. Hierdoor heeft hij al menig operatie gehad, en is nog steeds veel bezig met het laten functioneren van zijn lichaam. Verder is het een stoere kerel die gek is op voetbal en AZ.

IMG-20141025-WA0002

Luuk met Renate Verbaan voor het programma Wie goed doet.. kijk hem stralen! En Renate trouwens ook, naast zo’n leuke kerel 🙂

Naar aanleiding van ons intakegesprek waren de creatieve ideeën niet te stoppen. We hebben via de Houten Meubel Outlet een kast, bureau en bed geregeld passend bij het budget. De kastdeuren hebben we bezorgd bij AZ en die zijn gesigneerd door alle spelers! We hebben een éénpersoons dekbed open getornd en er een zwarte tegen aangezet om een tweepersoons dekbed te kunnen maken. Mooie led verlichting gemaakt zodat de muurschildering mooi uitkomt. De ledverlichting is beschikbaar gesteld door Outledtl.nl en maakt het helemaal af. Schildersbedrijf Groen uit ’t Veld heeft alle verf verzorgd, waardoor we een super resultaat hebben behaald. Op een avondje die we door hebben gewerkt mochten Niels en Petra genieten van een heerlijk diner genoten op uitnodiging van ’t Anker uit Kolhorn.

                                                                                                                                                                                                          IMG-20140828-WA0006

Vanuit de gemeente Hollands Kroon is een groep dames actief gaan helpen met het schilderwerk van de kast en behangen waarvoor dank! Dit naar aanleiding van HK doet, een dag waarin medewerkers van de gemeente de gemeenschap wil ondersteunen. Dat is gelukt!

Maar het meest trots ben ik op Luuk , dat hij onder deze enge leeuw durft te slapen.

IMG_7382

De muurschildering komt hier vanuit het plafond, voor meer foto’s klikt u op de volgende link: Foto album Luuk

Om het resultaat met ledverlichting te zien, kunt u op de volgende link klikken: Luuk’s Lion

U wordt doorgestuurd naar www.mijnalbum.nl of youtube