Help jij mee?

Zelf een actie opzetten

Wil je Stichting Make over Mansion helpen? Dat vinden wij heel erg fijn.

Hieronder wat ideetjes om je op weg te helpen, maar een eigen idee is natuurlijk ook welkom!

• Lege flessen inzamelen
  • Een sponsorloop
  • Een speurtocht
  • Heitje voor een karweitje
  • Benefietoptredens
  • Spulletjes verkopen op een rommelmarkt
  • Je laten sponsoren voor de avondvierdaagse
  • Een feest organiseren

Vrijwilligers

Het begin is er, maar ons netwerk van vrijwilligers willen we graag uitbreiden! We zijn op zoek naar:
– Handige handen: kun je schilderen, behangen, schuren, behang afsteken?
– Betrokken professionals, bijvoorbeeld een stukadoor die zo nu en dan tegen kostprijs inzetbaar is.
– Creatievelingen voor workshops op locatie, voor een leuke ochtend of middag tussendoor terwijl wij aan het werk zijn. Denk aan knutselen, fotografie, scrappen, breien, schilderen, muziek, boetseren, koken, schrijven of…
– Organisatietalent: wandeltocht of puzzelrit organiseren met opbrengst voor de stichting? Graag!
– Eigen ideeën en initiatieven: heb je een ander idee of andere actie in je hoofd? Laat het ons weten!

Kom in actie en wordt vrijwilliger!