← All Events

4 juni 2016 - 5 juni 2016

Samenloop voor Hoop

Samenloop-voor-Hoop1

In 2016 is de Samenloop voor Hoop ook weer actief. Dit keer ook in onze eigen gemeente Hollands Kroon. Stichting Make over Mansion wil ook graag meelopen met deze 24 uurs estafette om de KWF kankerbestrijding te helpen. Fijne bijkomstigheid is de naamsbekendheid van onze stichting te vergroten.

Wat ik van Samenloop voor Hoop ken, is het grote gevoel van saamhorigheid. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft of heeft gehad met kanker.

Persoonlijk heb ik nogal wat met kinderen te maken die ziek zijn, niet altijd kanker, maar wel met ziekten waarbij onderzoek uitermate belangrijk is. Als er dan een mogelijkheid is om zo dichtbij te kunnen delen en steunen met alle andere mensen uit onze gemeente, doen we daar graag aan mee.

Fatal error: Call to undefined function tribe_events_single_event_meta() in /home/deb40345n3/domains/stichtingmakeovermansion.nl/public_html/wp-content/themes/advocator/tribe-events/single-event.php on line 79